Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Малиновській ДПІ платники можуть отримати необхідну консультацію з питань податкового законодавства

, опубліковано 30 вересня 2024 о 09:05

Фахівці Малиновської державної податкової інспекції  Головного управління ДПС в Одеській області  на постійній основі надають платникам податків консультації щодо практичного застосування норм податкового законодавства та надають адміністративні послуги.   

З метою попередження виникнення помилок при сплаті податків, зборів особливу увагу податківці приділяють питанню правильності заповнення платіжних інструкцій. Зокрема, платникам роз’яснюється порядок заповнення реквізитів платіжної інструкції для сплати податків і зборів, або  для сплати податкового боргу, крім єдиного внеску, якщо така сплата здійснюється іншою особою та порядок повернення платежів з бюджету.

Також податківці консультують фізичних осіб-підприємців з питання застосування РРО/програмних РРО та відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Крім цього, платникам надається консультація щодо використання електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету та застосунку «Моя податкова», за допомогою яких платники податків можуть в режимі реального часу дізнатися про наявність/відсутність податкового боргу, подати податкову декларацію на податкову знижку, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування податків.