Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет – просто, зручно та надійно

, опубліковано 15 квітня 2024 о 09:04

Савранська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області нагадує, що податкова служба надає можливість платникам податків і громадянам дистанційно формувати та подавати звітність, отримувати необхідну інформацію, довідки, консультації, виконувати податкові зобов’язання.

Громадянам, які звертаються до центру обслуговування платників Савранської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області надається практична допомога у користуванні Електронним кабінетом.

В ході зустрічей з суб’єктами господарювання регіону, податківці роз’яснюють, що на сьогодні найпопулярнішим електронним сервісом Державної податкової служби є Електронний кабінет, функціонал якого постійно доповнюється новими можливостями відповідно до потреб платників податків та змін законодавства.

Сервіси Е-кабінету доступні з персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв, підключених до мережі Інтернет.

Повну інструкцію щодо його функціоналу, можливостей режимів та сервісів, відповіді на популярні запитання розміщено за покликанням: https://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Доступно та просто про сервіси Е-кабінету, Е-кабінету для громадян та InfoTAX для платників податків у інформації підрозділу «Е-кабінет» розділу «Онлайн-навчання» вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/e-kabinet/).

Увійти до Електронного кабінету платника можна на офіційному вебпорталі ДПС або за покликанням: http://cabinet.tax.gov.ua/.