Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Савранська ДПІ: відбулось засідання робочої групи

опубліковано 20 березня 2023 о 15:01

Савранська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області повідомляє, що в рамках співпраці з місцевими органами влади, нещодавно, відбулось засідання робочої групи з питань легалізації найманої праці, зайнятості населення та детінізації доходів при виконавчому комітеті Савранської селищної ради, в якому взяв участь начальник Савранської ДПІ Ігор Розуменко.

Відповідно до порядку денного робочої групи на засідання було запрошено троє керівників підприємств, що нараховували заробітну плату нижче мінімального рівня встановленого законодавством, протягом ІІ півріччя 2022 року.

З кожним керівником проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог законодавства про працю, значення офіційного оформлення трудових відносин та відповідальність за порушення даних вимог, а також соціальних ризиків для громадян, що працюють нелегально та отримують заробітну плату неофіційно.

Керівниками підприємств взято до відома вимоги законодавства щодо додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та недопущення відповідних порушень в подальшому.