Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Селекторна нарада з головою Болградської районної державної адміністрації

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 08:30

Головою Болградської районної державної адміністрації Геннадієм Бамбурою була проведена  селекторна нарада  в режимі онлайн з міськими, сільськими та селищними головами району.

В заході взяли участь начальник Арцизької ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Степанида Іванова, заступник начальника Арцизької ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Даніска, начальник Болградської ДПІ Головного управління  ДПС в Одеській бласті Тетяна Маврова, начальник Тарутинської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Ліна Кузук.

На селекторній нараді розглянули питання аналізу середньої заробітної плати по Болградському району за  І півріччя 2021 року та заборгованності по заробітній платі та податкам станом на 01 вересня 2021 року, встановлення ставок земельного податку.

В ході наради Степанида Іванова нагадала про переваги використання Електронного кабінету, за допомогою якого органи місцевого самоврядування мають можливість отримувати звітність у розрізі джерел доходів та звітність у розрізі платників податків – юридичних осіб, які сплачують податки на відповідній території.

Крім того, увагу присутніх звернули на питання щодо залучення громадян до одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке розпочалося 01 вересня 2021 року та триватиме до 1 вересня 2022 року.

Так, Ліна Кузук повідомила, що з порядком одноразового (спеціального) добровільного декларування можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.