Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги електронних сервісів в Савранській ДПІ

, опубліковано 28 липня 2021 о 08:58

Все більше платників податків на власному досвіді переконуються в зручності використання електронних сервісів ДПС.

З метою підвищення обізнаності платників податків працівниками Савранської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області ДПІ постійно проводяться навчання, надаються консультації, роз’яснення та практична допомога платникам податків використання електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету.

Так, в Центрі обслуговування платників Савранської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області провелося навчання фізичних осіб – підприємців щодо можливостей меню Електронного кабінету «Стан розрахунків з бюджетом», яке надає користувачу доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів.

При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить не тільки реквізити по кожному виду платежу, а й точну суму яку необхідно сплатити, термін сплати, суму переплати або недоїмки, дані інтегрованої картки платника в розрізі операцій. Після ідентифікації фізичні особи мають можливість сплатити необхідні суми податків та зборів без відвідування фінансових установ.

Також нагадуємо, що платники податків окрім перелічених сервісів мають можливість:

спілкуватися з податковою службою дистанційно через  InfoTAX, перейшовши за посиланням: http://t.me/infoTAXbot;

отримувати відео-уроки про роботу в «Електронному кабінеті» на YouTube-каналі ДПС України;

ознайомлюватися з масою корисної інформації, роз’яснень та матеріалів щодо актуальних питань на офіційних сайтах Державної податкової служби України, Головного управління ДПС в Одеській області та у соціальній мережі Facebook.