Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Березівці відбулося засідання комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення

, опубліковано 17 червня 2021 о 18:23

В засідання, на якому головував очільник Березівської районної державної адміністрації Віталій Лабуш, взяла участь начальник Березівської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Ольга Патрашку.

На засідання комісії було запрошені керівники підприємств та суб’єкти господарювання, які мають найманих працівників, нараховують заробітну плату, утримують, але не в повному обсязі сплачують податок на доходи фізичних осіб до бюджету.

Учасники обговорили питання детінізації підприємницької діяльності, своєчасної виплати найманим працівникам підприємств заробітних плат, збільшення розмірів заробітних плат, що дасть змогу залучити додаткові кошти до місцевого бюджету у вигляді податку на доходи фізичних осіб.

Також, комісією напрацьовані заходи, та шляхи їх реалізації, в частині погашення суб’єктами господарювання податкового боргу.

За результатами засідання, з кожним із керівників запрошених підприємств, відпрацьовані першочергові заходи, направлені на виправлення ситуації в частині виплати заробітних плат та сплати з них податку на доходи фізичних осіб.