Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання дотримання законодавства про працю обговорили в Кодимській ТГ

, опубліковано 09 червня 2021 о 13:30

Засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Кодимської міської територіальної громади відбулося під головуванням першого заступника Кодимського міського голови Олега Чернійчука.

В заході взяв участь начальник Кодимської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Сергій Водько.

Під час засідання обговорили питання щодо стану проведення роботи з легалізації трудових відносин, своєчасної та повної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, а також виявлення порушень у сфері трудових відносин.

Пріоритетним напрямком діяльності комісії з питань легалізації зайнятості населення є вжиття  системних заходів, у межах наданих повноважень, спрямованих на підвищення рівня заробітної плати, легалізацію тіньової зайнятості населення та заробітної плати.

Підсумовуючи засідання, було зазначено, що праця - це основа життя і процвітання суспільства, а офіційне укладання трудових відносин, виплата належної заробітної плати, відповідно до чинного законодавства - це основа соціальної захищеності працівника.