Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 383 млн грн спрямували до бюджетів всіх рівнів платники податків Чорноморського управління

, опубліковано 17 лютого 2020 о 12:07

Наповнення державного та місцевих бюджетів – один з безумовних пріоритетів роботи Чорноморського управління Головного управління ДПС в Одеській області. Адже саме від своєчасного та повного наповнення казни залежить виконання всіх соціальних гарантій держави.

Як повідомили в управлінні, у січні 2020 року до державного бюджету платники податків Чорноморського управління Головного управління ДПС в Одеській області сплатили понад 180 млн грн податків, зборів, інших обов’язкових платежів, що на 52 млн грн більше надходжень січня 2019 року.

З них,  майже 113 млн грн  податку на додану вартість, близько 35 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 3 млн грн  податку на прибуток та  майже 9 млн грн  військового збору.

До місцевих бюджетів сплачено  понад 203 млн грн. Найвагомішим у формуванні місцевих бюджетів, залишається податок на доходи фізичних осіб, який становить майже 99 млн грн, або 49 % надходжень. Також, в загальній сумі плата за землю склала 41 млн грн, єдиний податок понад 35 млн грн , з яких 24 млн грн сплачено фізичними особами підприємцями.

Сплата работадавцями єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склала 123 млн грн, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 30 млн грн.

Сьогодні, все більше платників своїм прикладом демонструють високий рівень відповідальності сплачуючи податки, розуміючи, що сумлінна сплата – це обов’язок кожного громадянина.