Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День вшанування пенсіонера і ветерана податкової служби урочисто відзначили в Чорноморському управлінні ГУ ДПС в Одеській області

опубліковано 30 жовтня 2019 о 12:40

У Чорноморському управлінні ГУ ДПС в Одеській області відбулись урочистості з нагоди вшанування пенсіонерів та ветеранів податкової служби України.

Колишні працівники податкової служби з радістю прийшли відзначити це свято в рідних стінах, поспілкуватися зі своїми колегами – податківцями, згадати про роки становлення і розвитку служби та почути про останні новації в органах ДПС.

Звертаючись до ветеранів, начальник Чорноморського управління ГУ ДПС в Одеській області Андрій Зарицький зазначив: «Ми  всі вітаємо  вас зі святом, та дякуємо за вашу працю, за той внесок, який ви зробили для розвитку податкової служби. Більшість з вас чималий відрізок свого трудового та життєвого шляху провели в податкових органах, а дехто з присутніх сьогодні, працювали з першого дня її створення. Ви вклали чимало зусиль для її розвитку та становлення, тим самим забезпечуючи виконання основних завдань, покладених на службу – наповнення бюджету. Тож наші сьогоднішні успіхи будуються на міцному підґрунті, закладеному вами!».

Засвідчуючи глибоку шану та повагу ветеранам, Андрій Зарицький від всього Чорноморського управління та ГУ ДПС в Одеській області, висловив щирі слова подяки ветеранам та побажав їм міцного здоров'я, сімейного затишку, великого людського щастя, миру та злагоди, впевненості в завтрашньому дні,  довгих та радісних років життя.

Крім цього, керівник додав, що для ветеранів податкової служби, які не один рік життя  віддали податковій службі, завжди відкриті двері Чорноморського управління ГУ ДПС в Одеській області.