Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС в Одеській області від 28.08.2023 № 444 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

опубліковано 28 серпня 2023 о 16:02

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

від 28 серпня 2023 року                           Одеса                                               № 444

 

Про організацію співпраці

з інститутами громадянського суспільства

та бізнес-асоціаціями 

 

Керуючись законами України «Про центральні органи виконавчої влади», «Про громадські об’єднання», «Про інформацію», Положенням про Раду бізнес-омбудсмена, схваленим постановою Кабінету Міністрів України від      26 листопада 2014 року № 691 «Про утворення Ради бізнес-омбудсмена» (зі змінами), Положенням про Державну податкову службу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227 (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України  від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади» та на виконання наказу Державної податкової служби України від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями», а також з метою забезпечення належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо 

НАКАЗУЮ: 

1. Забезпечити функціонування комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС в Одеській області щодо взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків, тощо (далі – комунікаційна податкова платформа).

2. Визначити у Головному управлінні ДПС в Одеській області od.ikc@tax.gov.ua офіційною електронною адресою для обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків, тощо.

3. Визначити координатором комунікаційної податкової платформи заступника начальника Головного управління ДПС в Одеській області Політила Валерія. 

4. Визначити відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію управлінню організації роботи Головного управління ДПС в Одеській області звернень, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, начальника відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області Аладишеву Людмилу.

5. Начальнику управління організації роботи Головного управління ДПС в Одеській області Фотці Лілії забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС в Одеській області, затвердженої наказом Головного управління ДПС в Одеській області від 29.01.2021 №120 (зі змінами). 

Термін – постійно.

6. Керівникам самостійних структурних підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області забезпечити: 

6.1. визначення відповідальних осіб з числа керівного складу підпорядкованого структурного підрозділу за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи та надати до відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області інформацію (згідно з додатком 1). 

Термін – до 15 год. 00 хв. 28.08.2023;

6.2. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, відповідно до функціональних повноважень та надання сканованих копій відповідей до відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області.

Термін – у день надання відповіді та за вимогою;  

6.3. у межах компетенції особисту участь або участь компетентних працівників підпорядкованих структурних підрозділів у заходах, що організовуються з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи; 

6.4. своєчасну підготовку якісної інформації з питань, що розглядатимуться (обговорюватимуться) під час заходів та її надання до відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області у визначений термін для підготовки проведення заходів.

7. Начальнику відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області Аладишевій Людмилі забезпечити:

7.1. розміщення інформаційного повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи на власних інформаційних ресурсах.

Термін – 28.08.2023;

7.2. організацію та супроводження проведення заходів (зустрічей, семінарів, круглих столів, нарад, тощо) за участі інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, що представляють інтереси платників податків, тощо;

7.3. надання звітів про заходи, проведені у межах роботи комунікаційної податкової платформи до Департаменту організації роботи Служби ДПС за формою (згідно з додатком 2). 

Термін – щотижня та за вимогою.  

8. Начальнику управління інфраструктури та господарського забезпечення Головного управління ДПС в Одеській області Рудому Олегу забезпечити належними умовами для проведення заходів зал відеоселекторних нарад (м. Одеса, вул. Семінарська, 5, каб. 311). 

9. В. о. начальника управління інформаційних технологій Головного управління ДПС в Одеській області Свериді Ользі забезпечити учасників заходів необхідною технікою та за необхідності супроводження проведення заходу в режимі онлайн-конференції. 

10. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління ДПС в Одеській області від 08.08.2022 № 346 «Про роботу комунікаційної податкової платформи».

11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. начальника                                                                                                                                                                        Руслан ХВАН