Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини зустрілися з представниками Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації

, опубліковано 08 вересня 2022 о 17:11

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Валерій Політило, фахівці профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області та платники податків – члени Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.

Відкриваючи зустріч, Валерій Політило зазначив, що співпраця податкової служби з Європейською бізнес Асоціацією триває вже не перший рік, як на рівні ДПС України, так і Головного управління ДПС в Одеській області.

«Сьогоднішня зустріч проводиться в рамках роботи  регіональної комунікаційної податкової платформи, що є майданчиком для діалогу податківців та платників», - наголосив Валерій Політило.

Враховуючи побажання членів Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації, податківці проінформували про деякі аспекти щодо відшкодування ПДВ, проведення камеральних перевірок, порядку підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків, визначених підпунктом 69.1 пункту 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України тощо.

Особлива увага була приділена відповідям на питання щодо  реєстрації/зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування.

При цьому, в зв’язку з тим, що частина учасників перебувають на обліку в міжрегіональних управліннях ДПС по роботі з великими платниками податків, або ж інших Головних управлінь ДПС в областях, для детально роз’яснення порушених питань в частині реєстрації податкових накладних, представникам бізнесу рекомендовано звернутися до органів ДПС за місцем обліку.

Податкова служба Одещини залишається відкритою до діалогу та комунікації з платниками податків, зацікавлена в інформаційній підтримці представників бізнесу та наповнення бюджетів всіх рівнів, що є вкрай важливим в умовах сьогодення.

 

Фотогалерея