Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Разом крок за кроком до перемоги!

, опубліковано 08 вересня 2022 о 15:48

Нещодавно, за ініціативи податківців Одещини відбувся благодійний товариський міжвідомчий осінній турнір з футболу «Одеська Пальміра» на підтримку українських військових.

Окрім податківців, у турнірі взяли участь команди Департаменту Кіберполіції Національної поліції України, Одеської обласної ради, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Одеської обласної прокуратури, Одеської митниці Держмитслужби, Управління Служби безпеки України в Одеській області та Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в  Одеській області.

На зібрані кошти були закуплені вкрай необхідні медичні засоби, для надання першої медичної допомоги, які були передані виконувачем обов’язків начальника Головного управління ДПС в Одеській області Русланом Хван військовослужбовцям 12-го окремого стрілецького батальйону Євгену Лупол та Ігору Горгону.

Податківці Одещини, як і всі українці, вдячні нашим військовим, які мужньо та героїчно захищають Україну від військової агресії.

Допомагаючи українській армії, ми тим самим наближаємо Україну до перемоги.

Ми сильні та разом все здолаємо!

УКРАЇНА понад усе!

 

Фотогалерея