Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС в Одеській області від 27.08.2020 року № 3840 «Про затвердження складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області»

опубліковано 27 серпня 2020 о 16:59

Головне управління ДПС в Одеській області

 

НАКАЗ

 

від 27.08.2020                                                                                           № 3840

 

 

Про затвердження складу Громадської ради при

Головному управлінні ДПС в Одеській області

 

 

З метою забезпечення системного діалогу Головного управління ДПС в Одеській області з громадськістю, відповідно до пункту 16 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), та, враховуючи рішення установчих зборів з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області (протокол від 17.08.2020), 

 

НАКАЗУЮ:                     

 

1. Затвердити склад Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області, що додається.

2. Начальнику відділу комунікацій Головного управління ДПС в Одеській області Аладишевій Людмилі забезпечити оприлюднення цього наказу на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС.

Термін – протягом трьох робочих днів.

3. Визнати таким, що втратив чинність наказ Головного управління  ДПС в Одеській області від 26.02.2020 № 830 «Про утворення ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області».

 

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник                                                                           Юлія ШАДЕВСЬКА

 

 

Додаткові матеріали