Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС в Одеській області від 19.05.2021 № 400 "Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних"

опубліковано 11 листопада 2022 о 15:05

Н А К А З

 

від 19 травня 2021р.

Одеса

                                            № 400

 

 

Із змінами, внесеними наказом Головного управління ДПС в Одеській області

від 10.11.2022  № 589

 

 

 

Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних 

 

 

 

 

На виконання вимог пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 409 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних», пункту 24 Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 (зі змінами і доповненнями) (далі – Положення), Закону України від 13 січня   2011 року № 2939-VI  «Про доступ до публічної інформації» (зі змінами) та керуючись вимогами підпункту 53 пункту 4 Положення про Головне управління ДПС в Одеській області, затвердженого наказом ДПС від 12.11.2020 № 643, із змінами, внесеними наказом ДПС від 04.03.2021 № 264, відповідно до наказу ДПС від 25.11.2019 № 181 «Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних» та наказу Головного управління ДПС в Одеській області від 01.08.2022 № 311 «Про підтримку в актуальному стані субсайту Головного управління ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних та відповідальних структурних пiдроздiлiв Головного управління ДПС в Одеській області (далі – Перелік наборів даних), що додається.

 

2.  Керівникам структурних пiдроздiлiв Головного управління ДПС в Одеській області забезпечити надання до управління організації роботи Головного управління ДПС в Одеській області:

 

2.1. наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних, згідно з додатком, затвердженим цим наказом;

 

2.2. паспорта набору даних (пункт 7 Положення) та структури набору даних (пункт 2 Положення), які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних i форматах, визначених пунктом 8 Положення та надалі у разі внесення змін до таких даних;

 

2.3. відомостей про зміну відповідальних осіб, зазначених у паспорті набору даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних.

Термін – постійно.

 

3. Визначити відповідальними особами за:

 

3.1. завантаження наборів даних на Єдиний державний вебпортал відкритих даних (data.gov.ua) та на субсайт Головного управління ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС (od.tax.gov.ua) у банері «Відкриті дані» заступника начальника відділу розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи Головного управління ДПС в Одеській області Каранфілову Аллу Михайлівну та головного державного інспектора відділу розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи Головного управління ДПС в Одеській області Марчук Олену Всеволодівну, які на підставі отриманої від структурних підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області інформації, визначеної у пункті 2 цього наказу, здійснюють надалі заповнення та подання паспорта набору даних, структури набору даних та самого набору даних на зазначених інформаційних ресурсах;

 

3.2. оприлюднення (у частині технічного розміщення) на субсайті Головного управління ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС (od.tax.gov.ua) інформації, визначеної ст. 15 Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI  «Про доступ до публічної інформації» (за винятком оприлюднення інформації у банері «Відкриті дані»), отриманої від структурних підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області – розпорядників такої інформації, головного державного інспектора відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області Омелянчук Олену Ігорівну та головного державного інспектора відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС в Одеській області Гаврилюк Наталю Миколаївну.

 

 

 

 

4. Покласти персональну відповідальність за підготовку, передачу, актуальність, достовірність та оновлення інформації для наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, на керівників структурних пiдроздiлiв Головного управління ДПС в Одеській області.

 

 Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник                                                                             Юлія ШАДЕВСЬКА

 

 

 

 

Начальник управління організації роботи

Головного управління ДПС в Одеській області                                        Лілія ФОТКА

 

Алла Каранфілова  300-264

Додаткові матеріали