Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпочалась компанія електронного декларування

, опубліковано 04 січня 2021 о 10:42

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що з 1 січня 2021 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Щорічна компанія електронного декларування триватиме до 31 березня 2021 року. Під час заповнення декларацій важливо врахувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства.

Додатково інформуємо:

На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції для суб’єктів декларування розміщенні роз’яснення щодо заповнення декларацій та інша корисна інформація.

За технічною допомогою по роботі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування зверніться за номером телефону +38(044) 200-06-94 або e-mail: support@nazk.gov.ua зі своєї електронної поштової скриньки. 

Для отримання роз’яснення щодо заповнення декларації зверніться до уповноважених підрозділів/осіб з питань запобігання та виявлення корупції.

Зазначаємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, ви знову можете подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.