Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Одещини та експертна група регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена провели чергове засідання

, опубліковано 22 липня 2024 о 16:50

Сьогодні, у рамках комунікаційної податкової платформи, відбулося чергове засідання з представниками Головного управління ДПС в Одеській області та експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена.

В заході взяли участь заступник начальника управління – начальник відділу перевірок платників основних галузей економіки та у сфері матеріального виробництва управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області Дмитро Кадієвський, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Дем’ян Янчев, заступник начальника управління – начальник відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС в Одеській області Сергій Удодов, заступник начальника управління – начальник відділу обліку платежів та зведеної звітності управління економічного аналізу Головного управління ДПС в Одеській області Каріна Городецька, в. о. начальника відділу супроводження судових спорів щодо банкрутства та стягнення заборгованості управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС в Одеській області Павло Майстренко, головний державний інспектор відділу перевірок платників основних галузей економіки та у сфері матеріального виробництва управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області Сергій Ходирєв, а також інспектори експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена Юлія Михайлюк та Наталія Гайдук.

Учасники опрацювали звернення, яке платником податків надіслано на адресу Ради бізнес-омбудсмена. Представники податкової служби регіону надали роз’яснення, відповіли на всі запитання присутніх, зазначивши, що комунікація та співпраця з експертною групою регіонального рівня Ради бізнес – омбудсмена дозволяє швидко, оперативно врегульовувати проблемні питання бізнесу.

Звертаємо увагу, що для оперативної та якісної взаємодії з бізнес - спільнотою в Головному управлінні ДПС в Одеській області діє комунікаційна податкова платформа od.ikc@tax.gov.ua.

Також, отримати роз’яснення можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.