Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч бізнес-омбудсмена з керівництвом податкової служби Одещини

, опубліковано 01 лютого 2022 о 17:51

Напрями співпраці податкової служби Одеського регіону та Ради бізнес-омбудсмена обговорювались під час зустріч виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимира Цюпка з бізнес-омбудсменом Романом Ващуком.

У заході також взяли участь інспектор Ради бізнес-омбудсмена Юлія Михайлюк та заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка.

Як зазначив Володимир Цюпка, Головним управлінням ДПС в Одеській області постійно вживаються заходи, направлені на надання платникам податків якісних адміністративних послуг, всебічну підтримку сумлінних платників податків.

Роман Ващук висловив впевненість у подальшій ефективній співпраці з податковими органами на всіх рівнях, адже ми разом зацікавлені у підвищенні довіри до органів державної влади, зменшенні тиску на підприємців та захисті їх законних інтересів.

«Головне управління ДПС в Одеській області завжди готове до комунікації з Радою бізнес-омбудсмена. Переконаний, що ми маємо спільну мету – забезпечити сприятливі умови для ведення бізнесу», - наголосив Володимир Цюпка.