Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року на Одещині видано 1486 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

, опубліковано 11 березня 2021 о 08:00

З них, 789 ліцензій на торгівлю тютюновими виробами та 697 ліцензій на торгівлю алкогольними напоями.

За цей же період анульовано 289 ліцензій на підставі заяв суб’єктів господарювання. Крім того, 7 ліцензій анульовано за незаконний продаж тютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітнім.

Станом на 1 березня 2021 року на території Одеської області діють 6803 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 5463 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Нагадуємо, що суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, мають здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, можливо, звернувшись з відповідною заявою та необхідними документами до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області.

З рекомендованими зразками заяв для отримання вказаних ліцензій можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/litsenzuvannya/73445.html.

З інформацією про діючі ліцензії можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за посиланням https://od.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.