Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещина: платники регіону сплатили 833,4 млн грн податку на майно

, опубліковано 26 травня 2020 о 12:15

За чотири місяці поточного року платники Одещини сплатили в місцеві бюджети регіону 833,4 млн грн податку на майно.

З них, за січень – квітень 2020 року власники (орендарі) земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі сплатили 700,6 млн грн земельного податку та орендної плати. В свою чергу із загальної суми 649,8 млн грн земельного податку та орендної плати сплатили юридичні особи. А фізичні особи до місцевих скарбниць протягом чотирьох місяців поточного року сплатили 50,8 млн гривень.

Також, за цей же період платники області сплатили 128,1 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. В тому числі, юридичні особи - платники податку на нерухомість сплатили 118,8 млн грн, а фізичні особи - 9,3 млн грн, забезпечивши зростання до аналогічного періоду минулого року на 2 відсотки.

Крім того, за чотири місяці 2020 року до місцевих бюджетів Одещини платниками сплачено 4,6 млн грн транспортного податку. Зокрема, з початку року, юридичними особами сплачено 2,7 млн грн транспортного податку, а фізичними особами – 1,9 млн гривень.

Інформаційно! Реквізити нових рахунків для сплати податків, зборів, платежів можна переглянути:

- на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС в розділі «Бюджетні рахунки» за посиланням: https://od.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

- у приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом» платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.