Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень 2023 року 3491 громадянин Одещини задекларував свої доходи на суму понад 385 млн гривень

, опубліковано 14 лютого 2023 о 09:58

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у  2022 році. 

«Станом на 01 лютого 2023 року декларації про майновий стан і доходи, отримані протягом 2022 року подали 3491 громадянин. Всього задекларовано доходів на суму 385,1 млн грн», – повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Хван.

За результатами декларування своїх доходів громадянами самостійно нараховані податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб склали  7,3 млн грн та 0,4 млн грн військового збору. 

Громадянами задекларовано доходів, що перевищують 1 млн грн на суму 278,8 млн грн, з них самостійно нараховані податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб на суму 0,7 млн грн та з військового збору - 61,6 тис гривень. 

«Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Сумлінна сплата податків – це наповнення бюджетів, підтримка ЗСУ і держави в цілому. Вдячні кожному платнику за відповідальне ставлення до виконання своїх конституційних обов’язків» – відмітив Руслан Хван.

Нагадуємо, з граничними строками подання податкової декларації про майновий стан і доходи можна ознайомитись за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/granichni-stroki-podannya-podatkovoi-deklaratsii/

Інформація про граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи міститься за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/granichni-stroki-splati-podatkovih-zobovyazan/

Детальніше з інформаційними матеріалами щодо декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року можна ознайомитися в банері «Деклараційна кампанія 2023» за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/