Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Одещини пройшов День відкритих дверей

, опубліковано 18 грудня 2019 о 16:10

До Головного управління ДПС в Одеській області завітали студенти Національного університету «Одеська юридична академія», Одеського державного університету внутрішніх справ, Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також Одеського фінансово-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. 

У заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко, начальник управління правового забезпечення Лалі Заркуа, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Роман Кириленко, а також декан факультету № 1 ННІПтаК Одеського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент Поліна Балтаджи.  

Під час заходу відвідувачі ознайомилися з роботою податківців так би мовити «з середини».

Як зазначила Наталія Чеботарьова пріоритетними напрямами роботи податківців є створення комфортних умов для сумлінних платників податків та підтримка представників бізнесу при виконання податкових зобов’язань перед бюджетом.

«З цією метою податкова служба, при виконанні покладених на неї завдань, підвищує рівень аналітичної роботи, удосконалює систему відбору платників для проведення перевірок, фокусуючи увагу, перш за все на ризикових операціях», - підкреслила Наталія Чеботарьова.

Анатолій Бондаренко, вітаючи учасників, зазначив, що оновлюється не тільки сама служба, а й колективи структурних підрозділів та висловив впевненість, що пройде деякий час і сьогоднішні студенти поповнять лави податківців.  

Роман Кириленко ознайомив студентів з головними завданнями оновленої податкової служби, структурою, основними функціями структурних підрозділів, а також проінформував про можливість працевлаштування в органах податкової служби. Про основні напрями роботи юридичного підрозділу проінформувала Лалі Заркуа.

В ході спілкування податківці відповіли на численні питання студентів. Молодь цікавило які є види відповідальності за несплату податків, в яких сферах діяльності найчастіше зустрічаються порушення податкового законодавства, якими необхідно володіти навичками, щоб стати податківцем тощо.

На завершення заходу Наталія Чеботарьова зазначила, що двері податкової завжди відкриті для молоді, а подібні заходи із студентами навчальних закладів Головним управлінням ДПС в Одеській області проводитимуться й надалі.