Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир Попов взяв участь в нараді керівників правоохоронних та контролюючих органів Одещини

, опубліковано 10 вересня 2021 о 12:30

Нарада, з питань організації протидії кримінальним правопорушенням, що вчиняються особами, до яких застосовано спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції), пройшла під головуванням керівника Одеської обласної прокуратури Сергія Костенка.

Участь у заході взяли  керівники Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Управління Служби безпеки України в Одеській області, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Рішення Ради Національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» від 02.02.2021 року, що введено в дію Указом Президента України від 02.02.2021 року № 43/2021 направлено на захист національних інтересів, національної безпеки, суверенітету, територіальної цілісності України, протидії терористичній діяльності, а також запобігання порушенню, відновлення порушених прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства та держави.

Під час наради наголошено на забезпеченні узгодженого відпрацювання кожним правоохоронним органом, у межах компетенції, законності діяльності фізичних і юридичних осіб, які проживають, зареєстровані або здійснюють свою діяльність на території області та підпадають під дію обмежувальних заходів, а також повноти застосування наданих чинним законодавством повноважень щодо реагування на наявні порушення, оперативно скеровувати за належністю наявну інформацію про порушення, що потребує реагування інших правоохоронних структур.

За результатами наради учасники узгодили комплекс заходів для вирішення існуючих проблем з протидії кримінальним правопорушенням, розпочатим стосовно фізичних та юридичних осіб, до яких рішеннями Ради національної безпеки і оборони України запроваджено спеціальні обмежувальні заходи (санкції), їх розкриття і розслідування.