Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студентам Одеського національного економічного університету про переваги працевлаштування в податковій службі Одещини

, опубліковано 29 березня 2024 о 14:30

В рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Одеським національним економічним університетом та Державною податковою службою України податківці Головного управління ДПС в Одеській області продовжують проводити профорієнтаційні лекції студентам щодо переваг працевлаштування на державній службі, зокрема у податковій Одещини.

Так, 28 березня 2024 року, відбулася запланована зустріч у форматі гостьової лекції на тему «Планування кар’єри в державній податковій службі: практичні аспекти». Фахівці Головного управління ДПС в Одеській області акцентували увагу студентів на актуальних питаннях проходження державної служби в площині сучасних вимог, а також розповіли про переваги будівництва кар’єри молоді у податковій службі.

«Шановні студенти, ви є надією нашої держави. Саме від вашого патріотизму, професійної підготовки, небайдужості та ініціативності. залежить майбутнє України. Державна служба – це можливість працювати на добробут власної країни та її жителів. Тож все залежить тільки від вас! Обирайте державну службу, адже це реальний шанс зробити життя в нашому місті і в нашій країні кращим», – звернувся до студентів начальник управління персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко.

Також Роман Кириленко нагадав студентам про можливість проходження практики та стажування в структурних підрозділах Головного управління ДПС в Одеській області, під час яких студенти мають можливість визначитися з майбутнім професійним напрямом.

Наприкінці зустрічі декан факультету менеджменту, обліку та інформаційних технологій Одеського національного економічного університету, к.е.н., доцент Видобора Володимир Володимирович подякував податківцям за інформативну зустріч та висловив надію на подальшу ефективну співпрацю.