Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Арцизької ДПІ допомагають платникам податків опанувати застосунок «Моя податкова»

, опубліковано 22 грудня 2023 о 15:39

Фахівці Арцизької ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області, з метою популяризації електронних сервісів ДПС, та надання практичної допомоги платникам податків, провели ряд виїзних тренінгів з представниками бізнесу регіону.

В ході заходів податківці розповідають про переваги та можливості мобільного застосунку «Моя податкова», акцентуючи увагу платників, що даний застосунок безкоштовно завантажується на телефон в GooglePlay або AppStore, в залежності від платформи Android або iOS. Вхід у застосунок здійснюється за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача.

Мобільний застосунок «Моя податкова» надає можливість платникам податків просто та швидко: подати Облікову картку фізичної особи – платника податків (Форма № 1ДР (Розділ «Послуги»); подати Заяву про внесення змін до ДРФО (Форма № 5ДР (Розділ «Послуги»); подати Заяву про включення до Реєстру волонтерів (Розділ «Послуги»); сплатити грошові зобов’язання з використанням однієї з платіжних систем (вкладка «Переглянути інформацію про стан розрахунків» Розділу «Послуги», вкладка «Мої ППР» розділу «Мої дані»); отримати інформацію з Реєстру неприбуткових установ та організацій (Розділ «Реєстри»).

Податківці наголошують суб’єктам господарювання, що «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.